ovih dana proglašen krivim / Stariji i teško bolestan Karlovčanin zabio se ispred bolnice u vozilo poznatog kirurga, pa pobjegao s mjesta događaja

Image
Foto: KAportal

ozilo u koje je udario je u vlasništvu poznatog karlovačkog kirurga, voditelja jednog bolničkog odjela, a policiju je pozvao slučajni očevidac, mještanin Novigrada na Dobri

26.1.2018.
21:10
KAportal
VOYO logo

Karlovčanin u dobi od 69 godina proglašen je ovih dana krivim na Prekršajnom sudu u Karlovcu jer je 24. ožujka prošle godine na parkiralištu Opće bolnice Karlovac udario u parkirano vozilo, pa pobjegao s mjesta nesreće. Zbog nesreće je dobio 800 kuna kazne, a zbog bijega još 1.000, piše KAportal.

Vozilo u koje je udario je u vlasništvu poznatog karlovačkog kirurga, voditelja jednog bolničkog odjela, a policiju je pozvao slučajni očevidac, mještanin Novigrada na Dobri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je utvdila da se on kobnoga dana oko 8.40 sati po parkiralištu kretao unatrag u smjeru sjeveroistoka, te se pokušao uključiti na pristupni put. Pritom nije vodio računa o drugim parkiranim vozilima pa je prednjim lijevim bočnim dijelom svojeg vozila udario u stražnji desni bočni dio parkiranog vozila, kojega je tu parkirao liječnik.

Bjegunac je na prekršajni nalog podnio prigovor, pa ja zakazana rasprava, na prvu nije došao nego ga je odvjetnica ispričala zbog bolesti. Sljedeća dva poziva nije primio, a onda mu je odvjetnica otkazala punomoć. U konačnici se pojavio, ali nije želio iznositi obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procijenjeno je da je sebi napravio štetu od 1.000 kuna, a liječniku 4.000 kuna. Proglašen je krivim. Uvažili su mu olakotne okolnosti što je vrlo teško bolestan kao i što je starije životne dobi, pa mu je zato i ublažena novčana kazna, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo