Nedavno preminuo suprug / Sudbina iz noćne more: preminula majka dječaka koji se prije dvije godine ubio

Image
Foto: Screenshot/YouTube/TV1 HD

U prosincu 2015. godine javnost BiH potreslo je samoubojstvo dječaka, koje je počinio zbog zlostavljanja u školi, tvrdili su njegovi roditelji

27.6.2017.
16:11
Screenshot/YouTube/TV1 HD
VOYO logo

Alisa Mahmutović, majka Mahira Rakovca, dječaka koji je počinio samoubojstvo zbog zlostavljanja vršnjaka u školi, preminula je nakon teške bolesti, javlja portal Faktor.

Stravična sudbina te obitelji tim je veća jer je prije šest mjeseci preminuo Alisin suprug Dubravko Lovrenović, koji je bolovao od karcinoma, što je bio uzrok smrti i Alise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prosincu 2015. godine Alisin sin Mahir skočio je s osmoga kata sarajevskog nebodera u kojemu je živio s roditeljima. Njegov školski prijatelj otkrio je kako je Mahir trpio zlostavljanje. Vršnjaci su ga, konkretno, vezali za radijator i tjerali da prizna da je gay. 

Sud nije utvrdio postojanje kaznenog djela. Iako su njegovi roditelji i dalje nakon toga, sve do posljednjih dana, tvrdili da je uzrok Mahirovog čina bio nasilje koje je trpio u školi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mahirova majka Alisa rođena je 1977. u Tuzli, doktorirala je lingvistiku te je radila na filozofskim fakultetima u Tuzli i Zenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo