policija traži počinitelja / Svjedok napada u Viškovu: 'Nasilnik joj se nabacivao, a kad ga je odbila počeo ju je tući'

Image
Foto: ILUSTRACIJA/Marko Mrkonjic/PIXSELL

Mladići su bili vidno alkoholizirani te se je jedan, prema navodima svjedoka, djevojci žestoko nabacivao

28.12.2018.
22:30
ILUSTRACIJA/Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći na petak ispred noćnog kluba Life na Viškovu u Rijeci pretukao i ozlijedio 19-godišnju djevojku koja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka. Policija o događaju nije izvijestila u svojem dnevnom izvješću, a sve je izašlo na vidjelo kada se portalu Fiuman javio svjedok nemilog događaja.

"Nigdje ne vidim vijest kako je sinoć oko 3.30 sati ujutro ispred noćnog kluba jedan muškarac pretukao mlađu djevojku koja je imala oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Zar se to zataškava od strane policije ", izjavio je za Fiuman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan očevidac kazao je za Novi list kako je do verbalnog sukoba došlo između četvorice mladića i jedne djevojke. Mladići su bili vidno alkoholizirani te se je jedan, prema navodima svjedoka, djevojci žestoko nabacivao, pokušavajući ju uvjeriti "bude s njim".

Verbalni je sukob ubrzo prerastao u fizički. Naime, nasrtljivi je mladić djevojku napao zadavši joj tjelesne ozljede. Skupina nasilnika brzo se razbježala, a policija još uvijek traga za nepoznatim mladićem kojeg se sumnjiči za ozljeđivanje djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo