Umor, brzina i nevrijeme / Teška prometna nesreća kod Nove Kapele: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

U vrijeme nesreće na tom je području bilo jako nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom

30.6.2018.
10:54
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 22,40 sati na autocesti A3, kod Nove Kapele, jedna je osoba poginula, jedna je teško, a jedna lakše ozlijeđena, priopćila je u subotu slavonsko-brodska policija.

Više informacija policija će objaviti nakon utvrđivanja svih okolnosti nesreće, kažu iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22,40 sati, na 182. kilometru južnog kolničkog traka autoceste Zagreb - Lipovac, kod mjesta Nova Kapela.

U slijetanju BMW-a slovenskih registracija na južnog kolničkog traka autoceste Zagreb - Lipovac, kod Nove Kapele, poginuo je 36-godišnji muškarac, jedan je teže ozlijeđen, drugi lakše, a jedan od putnika je prošao neozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme nesreće na tom je području bilo jako nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom. Svim stradalima liječnička pomoć pružena je u novogradiškoj bolnici.

 "Tijekom noći zaprimili smo dva mlađa muškarca koji su bili u stanju šoka i pothlađenosti. Nakon pružene prve pomoći i utopljavanja te obavljenih pregleda, kod jednog muškarca ustanovljene su lakše tjelesne ozlijede, dok je drugi zadobio teške tjelesne ozlijede. Srećom ni jedan nije životno ugrožen", izjavio je za lokalni portal SBplus dr. Vedran Gajski, šef kirurgije novogradiške Opće bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo