oduzeo prednost / Teška prometna nesreća u Virovitici: Mladić izazvao sudar, petero ozlijeđenih

Image
Foto: ICV

Prema očevidu nesreću je skrivio 23-godišnji vozač koji je upravljao automobilom virovitičkih registarskih oznaka

26.4.2019.
8:39
ICV
VOYO logo

Nakon prometne nesreće na raskrižju kod Tvina u Virovitici koja se dogodila u srijedu, sinoć (četvrtak) dogodila se slična samo stotinjak metara dalje, na drugom raskrižju.

Naime, na raskrižu Vukovarske i Vinkovačke ceste, kod Plodina, sudarila su se dva osobna automobila. Vozači su hitno prevezeni u OB Virovitica gdje im se pruža liječnička pomoć, javlja Informativni centar Virovitica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema očevidu nesreću je skrivio 23-godišnji vozač koji je upravljao automobilom virovitičkih registarskih oznaka, krećući se Vukovarskom. Dolaskom do četverokrakog raskrižja, gdje promet regulira semafor, mladi  vozač je ušao na zeleno svijetlo, i počeo skretati ulijevo, i tako oduzeo prednost prolaska vozilu virovitičkih registarskih oznaka, koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 38–godišnja vozačica. 

U izravnom sudaru vozačica (38) je teško ozlijeđena, dok su dvoje putnika među kojima i 13-godišnje dijete iz njezinog vozila zadobili lakše ozlijede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakše je ozlijeđen i mladi vozač te putnica iz njegovog automobila. Protiv nesmotrenog (23) vozača policija će podnijeti kaznenu prijavu, prenosi 24 sata.

Vozači nisu konzumirali alkohol. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo