ŽENA PREVEZENA U BOLNICU / Tragedija u Trilju: muškarac skrivio nesreću pa se bacio s mosta jer je mislio da mu je supruga mrtva!

Prema neslužbenim informacijama vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, udario u ogradu, pri čemu je suvozačica ozlijeđena. Vozač se zatim s mosta bacio u Cetinu i za njim traje potraga

5.1.2016.
15:15
VOYO logo

TRILJ - U prometnoj nesreći u utorak na mostu preko Cetine u Čaporicama kod Trilja, jedna je osoba ozlijeđena, dok se, prema prvim informacijama, muškarac koji je upravljao vozilom bacio u rijeku i za njim se traga, doznaje se u splitskoj policiji.

Policija provodi istragu o uzrocima i okolnostima prometne nesreće, koja se dogodila oko 11 sati, kada je osobni automobil mercedes, u kojem su bili muškarac i žena, udario u zaštitnu ogradu na mostu preko Cetine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, udario u ogradu, pri čemu je suvozačica ozlijeđena. Vozač se zatim s mosta bacio u Cetinu i za njim traje potraga.

"On je izašao iz automobila i bacio se u provaliju jer je mislio da je ona mrtva. To vam je bračni par iz Košuta", rekao je jedan od očevidaca za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena je prevezena u splitski Klinički bolnički centar (KBC) i još uvijek nije poznata težina ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo