udario ga stolicom / Tražio oca novac za cigarete, kad ga je odbio - slomio mu rebra: 'Nakon tog događaja promijenio sam brave...'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL"n

Optužnica je nepravomoćna, pa se sin na nju još može žaliti…

19.7.2022.
9:03
Dubravka Petric/PIXSELL"n
VOYO logo

Otac mu nije htio dati novac za cigarete, pa ga je teško ozlijedio, javlja Danica.

Prema optužnici koju su protiv njega ovih dana digli tužitelji, mladić (28) je u listopadu prošle godine u obiteljskom stanu u Zagrebu, nakon što mu je otac odbio dati novac za cigarete, "uzeo drvenu stolicu kojom ga je udario u leđa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od udarca otac je zadobio tjelesne ozlijede "u vidu prijeloma stražnjeg okrajka VIII. desnog rebra s pomakom, prijelom stražnjeg okrajka IX. desnog rebra bez pomaka i nakupljanje zraka u desnom prsištu, koje u ukupnosti čine tešku tjelesnu povredu", stoji u optužnici.

Tijekom istrage, mladić se branio šutnjom i odbijao odgovarati na pitanja tužitelja, dok je otac pak ispričao kako je nakon zajedničkog ručka sin tražio novac za cigarete, što je on odbio, a nakon čega je uslijedio ovaj fizički okršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U bijesu me podigao kuhinjsku stolicu i udario me po leđima. Osjetio sam jaku bol, ali uspio sam izaći iz kuće i automobilom se odvesti na hitni prijem na KBC Rebro", ispričao je otac.

Na Rebru su utvrdili da su mu slomljena dva rebra na desnoj strani. "Nakon tog događaja promijenio sam brave na stanu tako da sin ne može ulaziti, a sinu sam osigurao malu garsonijeru u suterenu", rekao je otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužnica je nepravomoćna, pa se sin na nju još može žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo