DRAMA U ZAGREBU / FOTO/VIDEO Trgovački centri dobili dojave o bombama: 'Taman smo bile na blagajni kad je stigla obavijest'

Image
Foto: čitateljica RTL-a

Dojave su stigle u kratkom razmaku

12.6.2022.
10:13
čitateljica RTL-a
VOYO logo

Rano nedjeljno jutro u shopping centrima pokvarile su nove dojave o bombama.

Prva se odnosi na City Centar One East, a nakon toga stigla je vijest i o Supernova - Garden Mallu u Dubravi. Nešto kasnije stigla je i treća dojava o Family Mallu na Jankomiru, javlja 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na razglasu su sve posjetitelje obavijestili da mirno napuste centar te su evakuirani.

Dojava o bombi stiže iz još jednog trgovačkog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stajala sam na blagajni i vidjela obavijest da je evakuiran Garden Mall te sam s frendicom se našalila kako napokon nije u Areni, kad ono, stiže obavijest o evakuaciji", rekla nam je čitateljica.

Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana, javljaju iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dojava o bombi u Arena Centru

Obavijest policije prenosimo u cijelosti

Danas, 12. lipnja u jutarnjim satima Policijska uprava zagrebačka je u kratkom razdoblju zaprimila je više dojava o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u nekoliko trgovačkih centara na području grada Zagreba.

Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog događaja, da se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirotehničari su pregledali City Center One na Žitnjaku i nisu utvrdili da je unutra bomba. Centar će uskoro ponovno otvoriti, a ista je situacija i s Family Mallom na Jankomiru, neslužbeno doznaje 24 sata.

Ovo je još jedna u nizu dojava o bombama jer podsjetimo, prije nešto manje od dva mjeseca evakuiran je bio Arena Centar, a nekoliko tjedana kasnije i Avenue Mall zbog lažne dojave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo