Usred borove šume / U ponoć istječe rok bogatoj švedskoj ljepotici da napusti otok. RTL joj je našao baklje i petrolej!

Donijela je kokoši, posadila je rajčice, paprike, trešnje, a uskoro će saditi i začinsko bilje. Ali, ona tamo ima i opasne stvari

15.6.2022.
20:15
VOYO logo

Bizarna priča bogate ljepotice iz Švedske koja je zauzela otočić Jaz kraj Rogoznice. Pusti otok pretvorila je u svoj dom. Dovela životinje i posadila povrće, a prema stvarima koje je naša ekipa zatekla na otoku - nema namjeru otići.

U ponoć joj istječe rok, ne prijavi li se u policiju, prijeti joj izgon iz Hrvatske. Nikolina Radić... Bivši švedski top model Isabella Viola Lindblom opet puni naslovnice. Ali ne zbog manekenske karijere, nego zbog robinzonskog života na otočiću kraj Rogoznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE DA SE DOMA /

Švedska manekenka 'okupirala' šibenski otok: Isabellu Lindblom tjeraju već mjesec dana, ona dovela i kokoši

Image
NE DA SE DOMA /

Švedska manekenka 'okupirala' šibenski otok: Isabellu Lindblom tjeraju već mjesec dana, ona dovela i kokoši

Skiper iz Rogoznice Dario Ibrahimović: "Viđa san je tu po selu, dolazila bi u dućan i tako šetala bi. Koliko ja znam, nije se u nikoga dirala, šta znam, šta sam vidija."

Najprije je boravila nekoliko dana u iznajmljenom apartmanu u Rogoznici, a onda prije mjesec dana preselila na otočić na koji je donijela i kokoši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđanka je na više mjesta na otoku ostavila svoje stvari i razvukla viseće ležaljke, no da se misli zadržati duže, a ne ostati tek na pukom divljem kampiranju, svjedoči i ovaj vrt kojeg je posadila, a posadila je rajčice, paprike, trešnje, a uskoro će saditi i začinsko bilje.

Općinski komunalni redari dva su se puta uvjerili da ne namjerava otići sa Jaza na koji se obično prebacuje gumenim čamcima. Načelnica Općine Rogoznica Anita Živković:
"Mi smo zapisnikom obavijestili sve institucije. Policija je kasnije postupila da je obavijestila i sanitarnu inspekciju i da je obavijestila turističku inspekciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je utvrdila i da je u prekršaju jer u Hrvatskoj boravi dulje od tri mjeseca, a nije prijavila boravište. Kaznu od 300 kuna, zajedno sa sudskim troškovima manekenka je odmah platila, dok rok za prijavu boravišta ističe večeras u ponoć.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno da je to u pitanju sigurnosno-rizična situacija policija bi postupala na jedan način, a ovo će se dovršiti u skladu s zakonom… Ukoliko ne postupi po tom rješenju, onda slijedi druga faza policijskog postupanja i to vam je tako. Nije sve preko koljena i ne treba biti jer smo Europa."

31-godišnjakinja je već tjerala turiste s kako ona smatra „njenog“ otoka, a mogući sigurnosni rizik su i baklje na petrolej koje je donijela na otok i paljenje vatre u borovoj šumi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima zapaljivih stvari, to je najopasnije šta je to ostavila tu, to odma triba uklonit ća jer može doć do požara vrlo lako", kazao je Ibrahimović.

Mještani su svjedočili njezinom neobičnom, a ponekad i agresivnom ponašanju. Načelnica općine kaže: "Nemam tu kompentenciju na takav način reći, ali ja stvarno s one ljudske strane mislim da toj osobi treba pomoć."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno najpoznatija Šveđanka u Hrvatskoj jutros je napustila otok i autobusom otišla za Split. Na zaposjednuti otok se vjerojatno namjerava vratiti, jer joj je ostala oprema, osobne stvari, ali i pernate ljubimice.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo