ISTRAGA U TIJEKU / U sudaru dvaju plovila kod Kamenjaka u Istri poginula jedna osoba. Oglasilo se Ministarstvo

Image
Foto: Saša Matijević/Pixsell/Ilustracija

Na plovilima je bilo sveukupno osmero ljudi, prema prvim informacijama. Očevid traje

6.8.2022.
14:58
Saša Matijević/Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

NOVO:

Povodom nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, oglasili su se iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) izvijestila je o pomorskoj nesreći s jednom smrtno stradalom osobom, u moru kod otočića Fenoliga.

Prema dostupnim informacijama do sudara dvaju plovila došlo je na udaljenosti 500 metara jugozapadno od obale otoka Fenoliga, pri čemu je jedna osoba, nažalost, smrtno stradala dok je druga osoba s istog plovila pretrpjela tjelesne ozljede i prevezena je u Opću bolnicu Pula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenici Lučke kapetanije Pula informaciju o sudaru dvaju plovila, oba pod zastavom Republike njemačke, zaprimili su danas, 6. kolovoza u prijepodnevnim satima.

Plovilo na kojemu je boravila smrtno stradala osoba potonulo je na mjestu sudara te se priprema izron s morskoga dna i tegalj na siguran vez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku su istražne radnje koje provode službenici Lučke kapetanije Pula, policijski službenici te Županijsko državno odvjetništvo, kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do ove pomorske nesreće"

RANIJE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva plovila sudarila su se kod Kamenjaka u Istri te je poginula jedna osoba, Kako donosi Glas Istre, na jednom plovilu bilo je šestero ljudi, na drugom dvoje.

Državni odvjetnik je na terenu i očevid je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo