Njime će se baviti u Podgorici / Uhvatili ga sa 37 kila kokaina, prije nego je stigao do hrvatskih kolega. Krijumčar pao u ruke crnogorskim policajcima

Image
Foto: Shutterstock

Granični policajci su mu ispreturali automobil i pronašli 'bunker' u kojem je bila skrivena pozamašna količina droge

29.11.2021.
21:34
Shutterstock
VOYO logo

Crnogorska policija zaplijenila je u ponedjeljak 37 kilograma kokaina, pronađenog u vozilu albanskih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Debeli brijeg-Karasovići, te je uhitila državljanina Albanije koji je pokušao drogu unijeti u Hrvatsku.

Kako je priopćila crnogorska policija, kokain je bio zapakiran u 35 paketića koji su bili sakriveni u automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski i carinski službenici su izvršili kontrolu vozila marke VW albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao P. S. (55) a u kojem su se nalazili E. S. (50) i S. S. (18), svi državljani Republike Albanije. Kontrolom vozila u specijalno napravljenom bunkeru pronađeno je i oduzeto 35 pakiranja sa sadržajem kokaina ukupne težine oko 37,3 kilograma", prioćila je crnogorska policija.

Albanski državljanin P. S. uhićen je zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. Postupak protiv njega vodit će Više državno tužiteljstvo iz Podgorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo