Gori brdo Kotor / VIDEO/FOTO Požar kod Crikvenice lokaliziran, 60 vatrogasaca je i dalje na terenu, a vodu crpe iz bazena!

Image

Požar nije pod kontrolom, a trenutno ga gasi jedan kanader. Problem je i s dostavom vode do terena pa ju vatrogasci crpe iz bazena pored kuća

9.8.2022.
8:27
VOYO logo

Tijekom noći izbio je novi požar kod Crikvenice. Gorilo je brdo Kotor, objavio je na društvenim mrežama Velibor Velo Topolovec iz DVD-a Novi Vinodolski.

Oko sedam ujutro je lokaliziran i stavljen po nadzor, potvrdio je županijski vatrogasni zapovjednik Mladen Šćulac. Na požarištu je 65 vatrogasaca s 22 vatrogasna vozila, a u gašenju je sudjelovao i jedan kanader.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci trenutno gase rubove požara te da se procjenjuje da je požar zahvatio šumsku površinu od jednog i pol do dva hektara. Pretpostavlja se, da je uzrok požara ljudski faktor.

Požar je buknuo također na šumovitom području kod Crikvenice jučer navečer, u blizini kuća, te je nakon nekoliko sati lokaliziran, a kuće su obranjene. Vatrogasci poručuju građanima da, uoče li požar ili sumnjiva ponašanja pojedinaca, to, ako je moguće, zabilježe te pozovu vatrogasce ili policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo