dramatične sekunde / VIDEO Pogledajte trenutak kada je vozač punom brzinom udario u oplatu tunela Sv. Rok. Četvero je ozlijeđenih

Image
Foto: Screenshot HAK

Vatrogasci su morali rezati lim kako bi došli do unesrećenih po koje je stigla Hitna pomoć

21.8.2022.
12:54
Screenshot HAK
VOYO logo

Četvero ljudi ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u tunelu Sveti Rok na autocesti A1. Kako je javio HAK, u jednom trenutku kolonova vozila bila je duga 10 kilometara jer su bile zatvorene obadvije trake autoputa.

Kako se vidi na snimci s nadzornih kamera u tunelu, nesreća se dogodila kada je vozač osobnog vozila iz lijeve trake skrenuo te udario u zid tunela kod ugibališta. Prednji dio automobila potpuno je smrskan. Hitna pomoć prevezla je ozlijeđene i prema posljednjim informacijama, lakše su ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomoć su pristigli i vatrogasci koji su morali rezati lim kako bi došli do ozlijeđenih. Nakon dovršetka očevida, promet je pušten u oba smjera.

Hrvatske autoceste u suradnji s partnerima Ministarstvom unutarnjih poslova, Ministarstvom mora prometa i infrastrukture te Fakultetom prometnih znanosti, početkom turističke sezone pokrenule su edukativnu kampanju Kroz tunele sigurno i ugodno! Cilj je osvijestiti vozače da je u tunelima nužna veća pažnja bez obzira na svu tehničku opremljenost tunela. I jutrošnja nesreća iznova nas upozorava kako je bitna usredotočenost jedino na vožnju, napominju iz HAC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte trenutak kada je vozilo udarilo u oplatu tunela:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo