od čvora Vrbovsko / Vidno dezorijentiran: Tinejdžer bježao policiji pa divljao autocestom vozeći u krivom smjeru

Image
Foto: Ilustracija/Goran Kovacic/PIXSELL

Odbio je provjeru alkoholiziranosti i testa na droge iako je bio vidno dezorijentiran pa nije smio upravljati vozilom

18.11.2019.
11:40
Ilustracija/Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili zbog obijesne vožnje 19-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine.

Riječ je o vozaču osobnog vozila kojega je policija zaustavila u subotu oko 7 sati, na autocesti A6 kod naplatnih postaja Vrbovsko. Prilikom prilaska službenika vozilu s namjerom provedbe nadzora, naglo je nastavio vožnju nepropisnom brzinom ignoriravši njihove zapovijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravljajući vozilom marke VW Passat, registracijskih oznaka BIH, od čvora Vrbovsko pa do čvora Ravna Gora izravno je ugrožavao sigurnost ostalih sudionika u prometu krećući se u nedozvoljenom (zabranjenom) smjeru i uz prekoračenje brzine koja je na tom dijelu autoceste propisana, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Tijekom kriminalističkog istraživanja odbio je provjeru alkoholiziranosti i testa na droge iako je vidno bio dezorijentiran pa u takvom stanju nije smio upravljati vozilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenja iz odredbi kaznenog djela obijesna vožnja u cestovnom prometu, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo