pokušaj ubojstva / Vikala je 'Nemoj, molim te' i onda se začuo pucanj: Bjelovarac upucao nevjenčanu suprugu

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Bio je vidno pijan i samo je ponavljao: 'Ona nije normalna'

29.6.2018.
8:19
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

U srijedu oko 21 sat policajci su opkolili Ulicu Đure Basaričeka u Bjelovaru kada je 64-godišnji T.P. pucao je iz vatrenog oružja i ozlijedio 46-godišnjakinju. Prema riječima susjeda, 64-godišnjak je pucao po kući nakon čega se zaključao i nije puštao policiju u kuću, piše Jutarnji list.

"Krenula sam zatvoriti prozor i čula susjedu R. S. kako preklinje: 'Nemoj, molim te, nemoj!' i onda se začuo pucanj. Pogledala sam na ulicu i vidjela da je sve puno policajaca. Kasnije sam čula da je policija tada već bila pred njihovom kućom jer ih je druga susjeda pozvala pola sata ranije zbog pucnjeva koji su tada odjekivali njihovom kućom", rekla je njihova susjeda i dodaje kako se nije htio predati policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova žrtva bila je nevjenčana supruga R.S. (46) koja radi kao učiteljica u jednoj bjelovarskoj osnovnoj školi.

>> Pokušaj ubojstva u Bjelovaru: Pucao na ženu iz vatrenog oružja, hitno je prebačena u bolnicu 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga se čuo još jedan pucanj, pa još jedan i onda je nešto jako grunulo. Policajci su iste sekunde počeli razbijati prozore, drugi su počeli razvaljivati vrata i nakon nekoliko minuta izveli su susjeda iz kuće u lisicama. Bio je vidno pijan i samo je ponavljao: 'Ona nije normalna'", ispričala je susjeda.

Liječnici Hitne unesrećenu su iznijeli iz kuće na kolicima, a prema riječima svjedoka, bili su vidno u panici. Njoj je pružena je pomoć u Općoj bolnici Bjelovar, a počinitelj je završio na krim-obradi, javlja policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi ne znaju što je tome prethodilo jer se nitko iz ulice s njima nije pretjerano družio. Kažu da su vezu započeli prije par godina, oboje su rastavljeni te da ona ima dva sina iz prvog braka.

"Prvih nekoliko godina sve je bilo divno i krasno, ljubav je cvala i nije bilo nikakvih problema. No, u posljednje ga vrijeme više nismo toliko često viđali kod naše susjede pa je moguće da su u međuvremenu čak i prekinuli vezu", komentiraju susjedi iz Basaričekove ulice za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo