inspekcija u tijeku / Više ozlijeđenih u sudaru dvaju brodova u Splitskim vratima, prevezeni su u KBC Split

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na mjesto događaja stigli su inspektori sigurnosti plovidbe te će se provesti inspekcija i ako se utvrde teže ozljede kod putnika, u slučaj će se uključiti i Općinsko državno odvjetništvo

1.7.2022.
15:26
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Na južnom prilazu Splitskim vratima, morskom prolazu između Brača i Šolte, oko podne su se sudarile jedrilica i motorne brodice za prijevoz putnika u kojem su ozlijeđene četiri osobe, piše Slobodna Dalmacija.

"Javili su nam da je riječ o dvije ozlijeđene osobe, no kada je brod Lučke kapetanije stigao na lice mjesta, ukrcao je četiri ozlijeđene osobe, sve s jedrilice, koje je prevezao u Milnu, gdje ih je u 13 sati dočekala hitna pomoć", rekao je Željko Kuštera, lučki kapetan iz Splita za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Kušterinim riječima, liječnica iz Milne je zatražila da se putnici dodatno pregledaju u KBC-u Split gdje su odvezeni brodom.

Na mjesto događaja stigli su inspektori sigurnosti plovidbe te će se provesti inspekcija i ako se utvrde teže ozljede kod putnika, u slučaj će se uključiti i Općinsko državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo