otkriveni detalji / Za misteriozno ubojstvo žene iz Pakraca kriva je 45-godišnja državljanka Njemačke

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Policija je u kratkom priopćenju samo otkrila kako je za ubojstvo osumnjičena 45-godišnja državljanka Republike Hrvatske

24.10.2017.
17:18
Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Njemačka državljanka (1972.) osumnjičena je da je u rujnu u Pakracu ubila 68-godišnju ženu, a Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru donijelo je rješenje o provođenju istrage.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru donijelo je na temelju kaznene prijave požeško-slavonske Policijske uprave rješenje o provođenju istrage protiv njemačke državljanke (1972.) zbog osnovane sumnje da je počinila ubojstvo iz čl. 110. Kaznenog zakona, priopćilo je u utorak to odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovano se sumnja da je okrivljenica od 10. do 11. rujna 2017., s ciljem da je usmrti, tupim predmetom u njezinoj obiteljskoj kući u Pakracu izudarala 68-godišnjakinju, koja je od ozljeda umrla, ističe se u rješenju o provođenju istrage.

Na prijedlog Županijskoga državnog odvjetništva u Bjelovaru, sudac istrage Županijskoga suda u Bjelovaru odredio je okrivljenoj njemačkoj državljanki istražni zatvor. Rekao je da se ona, kako bi izbjegla kazneni postupak, krije te da je nedostupna hrvatskim pravosudnim tijelima, zbog čega Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru "poduzima daljnje potrebne radnje" u skladu sa zakonskim odredbama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo