MAJKA IH NE ŽELI / Debbie Rowe potvrdila da djeca nisu Michaelova

Medicinska sestra s kojom je pjevač bio u braku kaže da su djeca začeta umjetnom oplodnjom, ali nisu Michaelova.

29.6.2009.
5:50
VOYO logo

LOS ANGELES - Dvoje najstarije djece Michaela Jacksona čeka nesigurna budućnost nakon što je njihova majka Debbie Rowe potvrdila da oni nisu Michaelova biološka djeca, prenosi News of The World.

"Djeca su začeta umjetnom oplodnjom spermom anonimnog donora", tvrdi Rowe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je radila na recepciji klinike za dermatologiju u kojoj se Michael liječio. Kaže da mu je sama ponudila da mu rodi djecu.

"Michael je bio razveden, usamljen i htio je djecu", kaže ova bivša medicinska sestra. "Ja sam bila ta koja je rekla - rodit ću ti djecu! Ponudila sam mu svoju maternicu, bio je to dar. Učinila sam to kako bih ga usrećila", objavšnjava Rowe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro je rodila Princea Michaela i Katherine Michael, koji danas imaju 12 i 11 godina. Rowe se uskoro odrekla skrbništva, a pjevač joj je za to navodno platio 20 milijuna dolara.

Rowe i Jackson nisu nikada konzumirali brak. Ona tvrdi i da Lisa Marie Priestly, s kojom je pjevač također bio oženjen, nije htjela imati djecu s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jacksonova majka već je najavila da će zatražiti skrbništvo.  

A o uzrocima smrti tragično preminule pop zvijezde još uvijek se nagađa. Obavljena je još jedna obdukcija, a izveo ju je liječnik kojeg je angažirala Michaelova obitelj, piše Los Angeles Times. On još nije objavio svoje nalaze, a riječ je o istom liječniku koji je obavio drugu obdukciju na tijelu tajnovito preminulog Davida Carradinea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Jackson se ne slaže s prethodnom obdukcijom koja je pokazala da na tijelu nije bilo tragova nasilja, ali i da pjevač nije umro od infarkta.

U subotu je ispitan i liječnik koji je bio uz Kralja popa Michaela Jackson kad je on umro, Conrad Murray. On tvrdi da je pjevača pronašao na njegovom krevetu, a u tom je trenutku bio još topao imao je puls, no nije disao. Pokušao mu je pomoći, ali nije uspio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov odvjetnik je za Associated Press izjavio i da Murray pjevaču nije davao Demerol ni OxyContin, lijekove slične morfiju za koje se pretpostavlja da su mogli izazvati srčani zastoj.  "Dr. Murray nije Michaelu Jacksonu nikada propisao ni dao ni Demerol ni OxyContin. Ni tog dana ni nikada prije", bio je izričit Murrayev odvjetnik Edward Chernoff.

Policija je objavila da liječnik nije osumnjičen, nego da je svjedok ovom tragičnom događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murraya je, inače, unajmila osiguravajuća kuća AEG da nadzire pjevača. AEG je osiguravao Jacksonove povratničke koncerte u Londonu, a liječniku navodno duguju oko 300 tisuća dolara.  

Pokop će biti najvjerojatnije sredinom tjedna, a nagađa se da bi pop ikona mogla biti pokopana na losanđeleskom groblju. Obitelj će navodno pokop otvoriti za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo