POŠTO DOMOLJUBLJE? / Glavaš prodao sva odličja za 100.000 kuna

Image

Branimir Glavaš se javio iz egzila u Drinovcima kako bi obznanio da je za čitavih 100.000 kuna prodao sve svoje ratne medalje, kojima ga je okitio Franjo Tuđman.

11.8.2010.
20:46
VOYO logo

Osuđenik za ratne zločine i saborski zastupnik Branimir Glavaš odlučio je doskočiti namjeri predsjednika Ive Josipovića da mu, u skladu sa zakonom, oduzme sva odličja stečena tijekom i nakon Domovinskog rata.

Iz svog je utočišta u hercegovačkim Drinovcima obznanio kako će svih svojih sedam ratnih medalja prodati anonimnom hrvatskom iseljeniku za 100.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličja koja je od Franje Tuđmana za razne ratne zasluge Glavaš dobio su redom: Spomenica Domovinskog rata, Spomenica domovinske zahvalnosti, Red hrvatskog trolista, Red Ante Starčevića, Red bana Jelačića, Red kneza Domagoja s ogrlicom, Red kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom.

Iz Ureda predsjednika zasad nema reakcije na ovaj Glavašev potez, ali činjenica da se od Glavaša fizički možda neće moći uzeti odlikovanja zasigurno neće spriječiti predsjednika Josipovića da donese odluku o oduzimanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo