sa svih strana svijeta / Hodočasnici i dalje pristižu kako bi vidjeli svjetleću Gospu!

Stotine ljudi iz Hrvatske i inozemstva noćas su obišle kuću vidjelice Vicke u Međugorju. Kip Gospe star četrdeset godina u ponedjeljak navečer misteriozno je počeo svijetliti, a vjernici su, iako se ni Crkva, ni znanstvenici nisu oglasili, uvjereni da je riječ o još jednom međugorskom čudu!

25.9.2013.
18:20
VOYO logo

Gospa je svijetlila cijelu noć. Tisuće vjernika i znatiželjnika bdjeli su kraj nje. Malo je reći - u čudu.  

"Vrlo lijep osjećaj, ovo je dokaz da je gospa tu među nama već 32 godine. I zato joj hvala", izjavila je Ivana iz Čitluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kip Djevice Marije, star 40-ak godina, zasvjetlio je preksinoć u kući vidjelice Vicke. U sobi u kojoj se, navodno Vicki, donedavno svakodnevno ukazivala Gospa. 

"Negdje oko devet sati tu je bila jedna skupina talijanskih hodočasnika koji su se molili i u jednom trenutku sestra od vidjelice Vicke, Marijana, i njena prijateljica su čule vrisak, došli su i vidjeli su čudo", ispričao je Marinko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crkva o ovom novom čudu zasad šuti. Ne progovaraju niti znanstvenici. Nitko još ne zna objasniti ovaj možebitni fenomen na običnom komadu gipsa.

Tek nakon 30 godina od prvog pojavljivanja gospe u Međugorju Vatikan je završio izvještaj o ukazanjima. Papa Franjo trebao bi odlučiti hoće li Međugorje proglasiti marijanskim svetištem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi je sedmi posjet Međugorju. Čuli smo za to u Kaliforniji. Ovdje smo kako bismo to doživjeli, a doživjeli smo mnogo", rekle su Peggy i Beatrice iz kalifornije.

Od 1981. godine kad se gospa u Međugorju prvi put ukazala djeci ne pamti se ovakva gužva. Vjerovali vi u čuda ili ne, ali ovaj kip doista svijetli. Jednima će to čudo poslužiti za iskupljenje grijeha, drugima za priče o namještanju, a treći će pak od čuda opet napraviti čudesan biznis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo