SAMO ZA ULTRA BOGATE / Hotel od milijardu i pol dolara

Image

Na otvorenje su pozvane i holivudske zvijezde. Pjevačica Kylie Minogue izjavila da nikad tako nešto nije vidjela.

21.11.2008.
11:19
VOYO logo

DUBAI - Dok ostatak svijeta steže remen, u Dubaiju sve pršti od luksuza i raskoši. 20 milijuna dolara utrošeno je na otvaranje hotela Atlantis na umjetnom otoku u obliku palme. Za uzvanike je priređen vatromet koji se, prema riječima organizatora, mogao vidjeti i iz svemira.

Atlantis resort za goste je otvoren u rujnu. Najviši kat rezerviran je samo za ultra bogate. Ti apartmani imaju tri spavaće sobe i tri kupaonice. Dijelovi su doslovno pozlaćeni. Za samo jednu noć u toj raskoši gosti će plaćati 25 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak hotela prilagođen je obiteljskoj zabavi. Izvan hotela izgrađen je ogromni akvarij sa 65 tisuća riba, među kojima je i rijetka vrsta morskog psa. U posebnom akvariju su dupini ulovljeni oko Solomonskih otoka.

Iako su na otvorenje potrošli 20 milijuna dolara, vlasnici ipak najavljuju otkaze i usporavanje ostalih projekata. Raskoš na otvorenju pravdaju potrebom da na sebe skrenu pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda otvorenja bila je australska pjevačica, Kylie Minogue, koja je za svoj nastup navodno naplatila četiri milijuna dolara. Uz nju je nastupila i libanonska pjevačka zvijezda Nawal te bolivudska diva Priyanka Chopra. Među gostima su bile i holivudske zvijezde Robert DeNiro i Charlize Theron, no nije poznato koji su iznos oni naplatili za svoj dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo