STRAVIČNI ZLOČIN NA SJEVERU HRVATSKE / 23-godišnjeg muškarca napali i silovali: danima šutio i trpio nesnosne bolove

Image
Foto: Thinkstock

Prošlog ponedjeljka napadnut je i silovan muškarac, a predmet koji su korišten tijekom napada ostao je zaglavljen u njegovu tijelu

18.4.2017.
21:32
Thinkstock
VOYO logo

23-godišnji muškarac u ranim jutarnjim satima pojavio se na vratima hitnog prijama u bolnici na sjeveru Hrvatske u pratnji majke, rekaviši liječnicima da već tjedan dana trpi velike bolove, piše 24 sata.

Nakon pregleda liječnici su u njegovu tijelu vidjeli nepoznati objekt. A kako je 24 sata neslužbeno saznao mladića su prošlog ponedjeljka napali i silovali. Nakon što su ga pretukli, nastavili su se iživljavati nad njime koristeći nepoznati predmet.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je zadobio lakše tjelesne ozljede, predmet koji su koristili tijekom napada ostao je zaglavljen u njegovu tijelu, ali zbog srama i straha nikome nije želio reći što se dogodilo. No, bol je bio jači te je napokon nakon tjedan dana majci ispričao što se dogodilo te ga je ona odvela u bolnicu. 

Operacijom su liječnici izvadili strani predmet, ali su mladića odlučili zadržati nekoliko dana na promatranju. Detalji samog događaja nisu poznati, a policija je potvrdila prijavu te da je istraga u tijeku no zbog zaštite žrtve odbili su iznositi detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo