'NITKO NIŠTA NE GOVORI' / Alka Vuica s još 20 putnika 'zaglavila' na aerodromu. Zrakoplov Croatia Airlinesa kasni, u drugi im nisu dali?

Image
Foto: Privatna arhiva

Zvali su, tvrdi i šefa hrvatskog avioprijevoznika, no on, govori, ne želi doći

18.6.2022.
21:50
Privatna arhiva
VOYO logo

S 20-ak putnika, od kojih su neki stigli i iz Brazila, naša pjevačica Alka Vuica našla se u nezgodnoj situaciji kada je iz Splita pokušala zrakoplovom doći do Zagreba.

Naime let koji stiže iz Londona kasni, no na aerodromu im nitko ništa ne govori, kaže Vuica za RTL.hr. Štoviše, tvrdi kao na ekranu s informacijama i sat vremena nakon proteka vremena za ukrcaj, i dalje stoji kako let polazi po starom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja imam obaveze ujutro, snimam spot i svašta drugo", govori nam Vuica koja kaže i kako je voljna nadoplatiti kartu za drugi let, no to joj, tvrdi, iz Croatia Airlinesa, prijevoznika navedenog leta, ne daju.

Ističe i kako je u međuvremenu došao i drugi zrakoplov, također za Zagreb, u koji se ukrcalo tek troje putnika, a u koji nisu dobili dopuštenje ući. Ponavlja, spremna je i nadoplatiti kartu kako bi naposljetku stigla na odredište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvali su, tvrdi i šefa hrvatskog avioprijevoznika. "On ne želi doći i reći zašto ne možemo promijeniti let", ističe. "Svugdje u svijetu nadoplatite kartu i idete idućim letom", dodaje.

Upitana koje su im opcije preostale, kaže kako jedino mogu čekati, a onda će im netko reći da zrakoplov ipak neće doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu smo upitali i Croatia Airlines te ćemo njihov odgovor objaviti po pristizanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo