drugi incident u tjedan dana / Alkoholizirani muškarac ulazio studentima u sobe, njegov kolega ga čekao na ulazu u dom

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

U kasnim nedjeljnim satima među stanovnicima zagrebačkog Studentskog doma Ante Starčević počela se širiti panika, po drugi put u samo tjedan dana

21.5.2018.
11:33
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Samo tjedan dana nakon napada na studenticu u studentskom naselju na Šari, sličan incident dogodio se i ove nedjelje, kada je vidno alkoholizirani čovjek bez povoda ulazio studentima u sobe, piše Studentski.hr. 

U kasnim nedjeljnim satima među stanovnicima zagrebačkog Studentskog doma Ante Starčević počela se širiti panika. Naime, u domskoj Facebook grupi osvanula je objava kojom je jedna djevojka upozorila ostale stanare da trećim paviljonom hoda nepoznat čovjek, naizgled u pijanom stanju te da ulazi u sobe u potrazi za jednom djevojkom. Objava je uskoro postala zasuta komentarima, i drugi studenti primjetili su da se ispred trećeg paviljona događa nešto čudno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju situaciju s javnošću je podijelila jedna studentica i svjedokinja cijelog događaja, te kojoj je na vrata netko iznenada pokucao, tražeći određenu djevojku.

"Na vratima je bio stariji, visoki, sijedi čovjek, malo čudnog izgleda (neki opijati). Nismo sigurne što smo čule, veoma nerazgovijetno je pričao, držao je mobitel u ruci te vrećicu", ispričala je studentica kojoj je ušao u sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako se ona i cimerica nisu snašle isprava te kako su mu samo kratko odgovorile kako ne poznaju djevojku za kojom muškarac traga, nakon čega se ovaj udaljio i nastavio svoju potragu, s kucanjem na sobe ostalih studenata. 

Sve je postalo još gore kada su studenti uočili da, osim nepozvanog gosta unutar doma, postoji i sumnjivac izvan njega, iza 3. paviljona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cimerica je nakon par minuta izašla na prozor te ugledala drugog izgledom sličnog čovjeka kako izlazi iz doma s vrećicom u ruci, ali nije se udaljio, nego je zapalio cigaretu i ostao doslovno čučati kraj kontejnera i gledao prema prozorima", dodala je studentica. 

Situaciju su okončali zaštitati koji su stigli kod studentskog doma te uhitili muškarca koji se kretao po sobama u potrazi za nepoznatom studenticom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje kako su incidentni događaji u posljednjih nekoliko mjeseci oko studentskih domova unijeli nemir među njihove stanare, no nadajmo se kako je ovaj bio zadnji od njih. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo