POSLALI IH U MJESNE ODBORE / Bandić kupio 35.000 lampaša za obilježavanje žrtve Vukovara? 'Čekamo naputak vizionara...'

Image
Foto: Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL

Više od 35.000 lampaša kupio nam je Bandić kako bismo dostojanstveno obilježili Dan sjećanja na žrtve rata", napisao je Petek

17.11.2020.
9:52
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnik Zagrebačke skupštine Renato Petek na svom je Facebook profilu objavio dopis Gradskog ureda za mjesnu samoupravu na kojem je vidljivo da će grad svakom mjesnom odboru podijeliti 162 lampaša za obilježavanje sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. 

"Obavještavamo vas da će nam sutra u gradsku četvrt biti dostavljeni lampaši za podjelu građanima povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje", stoji u dopisu Gradskog ureda za mjesnu samoupravu te se dodaje da će za svaki mjesni odbor biti dostavljena 162 lampaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje će se paliti ti lampaši? 

"Više od 35.000 lampaša kupio nam je Bandić kako bismo dostojanstveno obilježili Dan sjećanja na žrtve rata", napisao je Petek u statusu te dodao kako mjesni odbori " moraju lampaše večeras podijeliti građanima, ali bez upute gdje i kada da ih građani postave i upale, uz Vukovarsku ulicu ili doma u prozor". 

"Još čekamo naputak našeg vizionara gradonačelnika o cilju ove akcije kao i njenim troškovima", zaključuje u svom statusu Petek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo