Izbori sve bliže / Bandić u čuvanom ZET-ovu busu natiskan sa suradnicima obilazi Zagreb! Na pitanje 'tko to plaća', odgovara: 'Moja pokojna mama!'

Iako je do lokalnih izbora još šest mjeseci, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić već je dobro zagazio u kampanju

1.12.2020.
20:58
VOYO logo

Iako je do lokalnih izbora još šest mjeseci, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić već je dobro zagazio u kampanju. I ZET-ovim minibusom uz pratnju policije, što je danas snimila RTL-ova ekipa. 

Pozira uz novi nogostup

U vožnji od četvrti do četvrti epidemiološke mjere su u drugom planu - iako ima tek 20 mjesta natiskalo se uz Bandića i jednako toliko njegovih pročelnika i suradnika. 
U autobus pa iz autobusa. Zagrebački gradonačelnik i dvadesetak njegovih najbližih suradnika na turneji gradskim četvrtima. Autobus parkiran na ulici, policija regulira promet. Danas je na red došao nogostup u Šulekovoj. Događaj se i snima, a Milan Bandić pozira uz novi nogostup. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Obilazim 21 godinu ljude, obilazak terena. Rješavamo probleme. Nema alternative'', rekao je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

Odgovorio je na pitanje je li počeo kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja počeo kampanju? Pa ja nikad nisam ni prestao s kampanjom. Pa ja sam 365 dana u kampanji ako se to zove kampanja. Morate rješavati probleme ljudi. To nije od jučer. To je prije 21 godinu'', kazao je zagrebački gradonačelnik. 

Image
PRVI DAN NOVIH MJERA /

Stožer zabranio sajmove, a Bandić na Trgu otvorio kućice za obrtnike: 'Pa koga vi pravite bedastima?'

Image
PRVI DAN NOVIH MJERA /

Stožer zabranio sajmove, a Bandić na Trgu otvorio kućice za obrtnike: 'Pa koga vi pravite bedastima?'

Bandić je zaustavio promet i obilazi. To je sve na trošak grada Zagreba. Izgleda kao izborna kampanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Trošak je moje mame pokojne. Trošak je moje mame. A šta bi trebao gradonačelnik, sjediti u kancelariji i grijat se na toplom? Zajedno s vama. Gradonačelnikov je posao da ide među ljude i rješava probleme. Pa neću s tačkama ići. Jedino ako mi vi posudite tačke, možda bi s tačkama mogao. Al budući da je zima, ne možemo'', izjavio je Bandić.

Nogostup je odrađen, Bandića i suradnike čekaju još tri lokacije. Ovakav svakodnevni road show odvija se već neko vrijeme, a gradonačelnik za grupne obilaske potroši dva do tri sata na dan. I ne planira od njih odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo