Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'PRESTANI KRŠITI ZAKON'

Bandiću zaprijetili da će ga uhititi!

Bandić je na tribinu u osnovnoj školi u Šestinama stigao u pratnji tjelohranitelja koji su potom zabranili ulaz aktivistima!

Image
Foto: PIXSELL
M. B./ 25.4.2013. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nastavlja se saga oko Bandićevih ''Tribina o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata'' ili, kako ih nazivaju aktivisti Građanske akcije, nezakonitih predizbornih skupova.

Nakon što su aktivisti u dva navrata posjetili javnu tribinu aktualnog gradonačelnika Zagreba i kandidata za novi mandat na istoj funkciji te mu postavili prilično neugodna pitanja na koja nije želio dati odgovore, Bandić je odlučio uzvratiti udarac. I to, mogli bismo reći, udarcem ispod pojasa.

Naime, Bandić je na tribinu u osnovnoj školi u Šestinama stigao u pratnji tjelohranitelja koji su potom zabranili ulaz aktivistima!

"Bandić je jučer uz pomoć brutalne sile spriječio građanima i novinarima ulazak u javno dobro potpuno nezakonito, ali i bezobrazno i bahato kako to on samo može. Ili misli da može", stoji u priopćenju Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

"Svaki građanin Zagreba, svatko tko poštuje zakone ove zemlje i svatko tko voli Zagreb i Hrvatsku ako se ogriješi o zakon, tada zastane, promisli i odustane, ali ne i Milan Bandić. On je jučer učinio ono što je u bilo kojoj zemlji zakona nemoguće - privatizirao je javno dobro - osnovnu školu! I to kako? Tako što je dovukao dvadesetak ćelavaca te ih postavio na ulaz u osnovnu školu kako bi 'filtrirali' nepoćudne građane po nekim njegovim iskrivljenim mjerilima. Valjda misli kako je tako moguće zaštititi sebe i svoju kliku od kritike", stoji, između ostalog, u priopćenju Građanske akcije koji se pitaju koji je to ugledni zagrebački gradonačelnik kroz povijest morao koristiti usluge zaštitara kako bi se kretao gradom.

Na koncu su poručili Bandiću da će izvršiti njegovo građansko uhićenje i sprovesti ga do pritvorske jedinice objašnjavajući da takvo što može učiniti svaki građanin koji drugoga uhvati u činjenju kaznenog djela.

Upravo se čita

Kako je sve to izgledalo jučer u Šestinama, pogledajte u videoprilogu!

M. B./ 25.4.2013. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba