'PRESTANI KRŠITI ZAKON' / Bandiću zaprijetili da će ga uhititi!

Image
Foto: PIXSELL

Bandić je na tribinu u osnovnoj školi u Šestinama stigao u pratnji tjelohranitelja koji su potom zabranili ulaz aktivistima!

25.4.2013.
11:30
PIXSELL
VOYO logo

Nastavlja se saga oko Bandićevih ''Tribina o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata'' ili, kako ih nazivaju aktivisti Građanske akcije, nezakonitih predizbornih skupova.

Nakon što su aktivisti u dva navrata posjetili javnu tribinu aktualnog gradonačelnika Zagreba i kandidata za novi mandat na istoj funkciji te mu postavili prilično neugodna pitanja na koja nije želio dati odgovore, Bandić je odlučio uzvratiti udarac. I to, mogli bismo reći, udarcem ispod pojasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Bandić je na tribinu u osnovnoj školi u Šestinama stigao u pratnji tjelohranitelja koji su potom zabranili ulaz aktivistima!

"Bandić je jučer uz pomoć brutalne sile spriječio građanima i novinarima ulazak u javno dobro potpuno nezakonito, ali i bezobrazno i bahato kako to on samo može. Ili misli da može", stoji u priopćenju Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

"Svaki građanin Zagreba, svatko tko poštuje zakone ove zemlje i svatko tko voli Zagreb i Hrvatsku ako se ogriješi o zakon, tada zastane, promisli i odustane, ali ne i Milan Bandić. On je jučer učinio ono što je u bilo kojoj zemlji zakona nemoguće - privatizirao je javno dobro - osnovnu školu! I to kako? Tako što je dovukao dvadesetak ćelavaca te ih postavio na ulaz u osnovnu školu kako bi 'filtrirali' nepoćudne građane po nekim njegovim iskrivljenim mjerilima. Valjda misli kako je tako moguće zaštititi sebe i svoju kliku od kritike", stoji, između ostalog, u priopćenju Građanske akcije koji se pitaju koji je to ugledni zagrebački gradonačelnik kroz povijest morao koristiti usluge zaštitara kako bi se kretao gradom.

Na koncu su poručili Bandiću da će izvršiti njegovo građansko uhićenje i sprovesti ga do pritvorske jedinice objašnjavajući da takvo što može učiniti svaki građanin koji drugoga uhvati u činjenju kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sve to izgledalo jučer u Šestinama, pogledajte u videoprilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo