građani ocijenili političare / Beljak: 'Neugodno sam iznenađen, ovo je jako razočaravajuće za Narodnu koaliciju'

Predsjednik HSS-a i jedan od čelnika Narodne koalicije priznao je kako je neugodno iznenađen rezultatima izlaznih anketa izbora

11.9.2016.
19:10
VOYO logo

Nakon objave rezultata izlaznih anketa, SDP-ova Narodna koalicija osvaja 58 mandata, a samo jedan mandat manje ima HDZ s partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neugodno me je iznenadio ovaj rezultat. Želim se zahvaliti svima koji su izišli na izbore i zaokružili Narodnu koaliciju", komentirao je jedan od čelnih ljudi Narodne koalicije, šef HSS-a Krešo Beljak. 

"Činjenica je da je izbore obilježila mala izlaznost, što bi trebalo  zabrinuti sve one koji se bave politikom. Dakle, svi oni koji su odlučili ne izići na izbore ocijenili su sve političare jednom velikom nulom", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ostanu ovakvi rezultati, ovo je jako razočaravajuće za Narodnu koaliciju. Vjerujem da se može sastaviti Vlada s ovim rezultatima, ali treba vidjeti kako će se postaviti manje stranke. HSS će podržati Zorana Milanovića", istaknuo je Beljak. 

"U ovom trenutku je bitno da Hrvatska dobije stabilnu vlast. Nadam se da će to biti Zoran Milanović. Ako ne, onda neka bude HDZ, samo da Hrvatska krene dalje", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo