'DOKAZ NEVJERODOSTOJNOSTI' / Bernardić kritizirao Vladu zbog dizanja cijene struje: 'Plenković je gurnuo Martinu Dalić da objavi lošu vijest'

Image
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Bernardić tvrdi kako HEP, koji se hvali dobrim rezultatima, teret naknade za obnovljive izvore energije prebacuje na građane

31.8.2017.
11:18
Igor Šoban/PIXSELL
VOYO logo

Šef SDP-a Davor Bernardić osvrnuo se na povećanje cijene struje i pritom kritizirao premijera Andreja Plenkovića i minstricu gospodarstva Martinu Dalić poručivši kako je povećanje cijene dokaz nevjerodostojnosti Vlade.

"U veljači 2017. Plenković je osobno izjavio da njegova Vlada traži rješenje da ne poveća struju. S naslovnica novina su stizale poruke da Plenković drži sve pod kontrolom i da povećanja struje neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas druga priča: na Vladi povećanje struje, Plenković se sinoć sakrio i gurnuo Martinu Dalić da objavi lošu vijest. Sedam mjeseci obmanjivanja da neće dići cijenu struje!

HEP, javna tvrtka, koja se hvali dobrim rezultatima, teret naknade za obnovljive izvore energije prebacuje na građane. Novi udar na standard građana za koji nema opravdanja! I novi dokaz nevjerodostojnosti ove Vlade", poručio je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo