oglasio se na društvenim mrežama / Bernardić zbog peticije poručio kolegama iz stranke: 'Pozivam članove i članice da se javno suprotstave'

Image
Foto: Facebook

'Oni koji ruše SDP u ovom trenutku moraju znati da neće imati moju podršku', kazao je Davor Bernardić

23.6.2018.
20:45
Facebook
VOYO logo

Potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin okupio je oko sebe poznate SDP-ovce te pripremaju tekst peticije kojom će od Davora Bernardića tražiti da odstupi s mjesta šefa stranke. Grbin bi imao podršku niza jakih imena od Siniše Hajdaša Dončića do Kristine Ikić Baniček. O svemu se na društvenim mrežama oglasio i Bernardić.

"Pozitivna konstruktivna kritika unutar stranke uvijek je dobra i uvijek jača i rado ju poslušam, ali kritike koje dolaze samo radi kritike, od kojih nema ništa dobro, ni afirmativno i kojima je jedini cilj stvoriti dojam kaosa u SDP-u, od strane glasnih pojedinaca, koji na taj način štite isključivo svoje fotelje - moramo stati na kraj i zato pozivam sve članice i članove SDP-a da se javno glasno suprotstave i stanu u obranu SDP-a i socijaldemokracije", poručio je šef SDP-a u videu koji je objavio na Facebook i Twitter profilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji ruše SDP u ovom trenutku kada se događa najveća korupcijska afera u povijesti Hrvatske, kada ministar iz Vlade napada novinare i kada se događa udar na prava nacionalnih i seksualnih manjina, moraju znati da neće imati moju podršku", zaključuje Bernardić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo