rasprava zastupnika / Beus Richembergh Pernaru: 'Nisam ja rekao da ste ruski špijun. Ako baš hoćete, rekao sam da ste vi ruski lobist koji se druži sa ruskim obavještajcima'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ništa vam više ne smijem reći od toga'

28.10.2016.
19:40
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U jednom trenutku, tijekom današnje rasprave u Saboru, došlo je do rasprave Ivana Pernara i Gorana Beusa Richembergha.

Goranu Beusu Richemberghu, koji je apostrofirao odgovornost zastupnika za izgovorenu riječ, Ivan Pernar (Živi zid) replicirao je rekavši kako ga je upravo on prozvao u tisku kao 'ruskog špijuna'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš ste vi taj zastupnik koji je mene u žutoj štampi prozvao da sam ruski špijun. Sad, zamislite kada bih ja recimo gospodina Marasa nazvao kanadski špijun ili recimo gospodinu Grmoji da je hercegovački špijun, da radi za njihovu tajnu službu ili nekoga iz HDZ-a da je na platnom popisu CIA-e? Počnite od sebe", rekao je Pernar.

Beus Richembergh mu je objasnio kako je to bio zapravo "neupravni govor" te mu je netko to stavio u usta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad bih ja, dragi moj kolega Pernar, demantirao ili potvrdio sve što su novine pisale o meni onda bih potrošio četiri i pol života. Dakle ono što vi sada navodite kao upravni govor bio je neupravni govor i netko drugi je meni u usta to stavio. Ako baš hoćete čuti što sam ja rekao, rekao sam da ste vi ruski lobist koji se druži sa ruskim obavještajcima. Ništa vam više ne smijem reći od toga. A vama pravo ili krivo, bili žuti ili kao ja narančasti iz HNS-a", odgovorio mu je Beus Richembergh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo