TARZAN GAĆICE I ZEKO ANTIJUNAK / Bicepsi Marića, cjepivo protiv karcinoma i Plenković koji udara po mikrofonu RTL-a. Direkt ima totalni pregled 2021.

Zagreb je dobio zelenog gradonačelnika, koji ne nosi kravatu i na posao ide biciklom

30.12.2021.
23:20
VOYO logo

Točno 99 dana nakon što je na premijeru filma došao u majici Neumoran, umro je i tako je naglo završila jedna era. Zagreb je dobio zelenog gradonačelnika, koji ne nosi kravatu i na posao ide biciklom, i dobio je novi smjer. 

Splitom vlada fizičar koji se bavi Božjim česticama, zamjenik mu je čovjek koji je dijelio satiričnu nagradu Zlatni k.... Je li vrijedilo ili nije, ne znamo, ali nakon što nije postao predsjednik, premijer ni gradonačelnik jedan domoljubni glazbenik više nije ni predsjednik domoljubne stranke. Njegovu pjesmu Sude mi, možda su pjevušili bivši premijer i bivši predsjednik gospodarske komore, koji su dočekali presude. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo zato dočekali da reformu pravosuđa kroji bjegunac pred zakonom, dočekali smo Pelješki most i avione koji se ne zovu Rafaelo. I da, više nemamo ustaše i partizane - sada imamo cijepljene i necijepljene. To je 2021. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo