protokol ga zamara / Bivša ravnateljica Državnog protokola kritizirala Milanovića: 'On zapravo ne zna što je taj posao'

Zoran Milanović putem svoje Facebook stranice obračunao se s hejterima kojima je - poslao pusu

20.7.2020.
18:53
VOYO logo

Sve nas je upozorio da će biti predsjednik s karakterom - no sada se čini da je karakter zasjenio instituciju.

Ni Dan državnosti 30. svibnja - kako ga je izglasao Sabor - ne priznaje, na izbore na kojima smo birali saborske zastupnike ne znamo je li izišao, a sada ne dolazi ni na konstituirajuću sjednicu Sabora.

Predsjednik Republike Zoran Milanović putem svoje Facebook stranice obračunao se s hejterima kojima je poslao pusu i najavio da s novim protokolom, u kojem nema protokola, tek počinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protokol - kao da ga zamara. "Zeznuo" ga je u posjetu crnogorskom predsjedniku. A da mu je protokol dosadio i prije nego što je počeo - pokazao je već na inauguraciji.

Milanovićeva rukovanja na Pantovčaku - gotovo su tema za sebe, bilo da daje mandat premijeru ili po njega onamo dolazi - uvijek izlaze iz, njemu očito tako mrskog, protokola.

Bivša ravnateljica Državnog protokola podsjeća ga da je imao protokol i dok je bio premijer.

''Osim toga hodao je po svijetu pa je vidio da svaka država ima protokol. Svaka institucija ima protokol. On zapravo ne zna što je taj posao, trebao bi provesti jedan tjedan u protokolu pa da vidi što taj protokol zapravo radi", kazala je Milada Privora, bivša ravnateljica Državnog protokola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Njegove prethodnike protokol nije zamarao, Ivo Josipović se nada da će se Milanović predomisliti i doći na sjednicu, a Stipe Mesić, nekad znan i kao vic-maher - o tome kako je protokol neumoljiv - ispričao je prigodan vic.

''Znate koja je razlika između terorista i protokola? S teroristima se može pregovarati'', kazao je Mesić.

Protokol će se s predsjednikom s karakterom očito još namučiti, osobito jer je i sam Predsjednik danas napomenuo da je ovo - tek početak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo