Šprajc o bivšem premijeru: / Biznis mu ide bolje od politike: Evo kakvim savjetima zarađuje Zoran Milanović

Bivši premijer najviše prihoda ostvaruje u Hrvatskoj - oko 535.000 kuna

27.2.2019.
22:48
VOYO logo

Neće biti lako Davoru Bernardiću naći tih 150.000 kuna ako izgubi spor, tim više jer mu je i firma financijski devastirana pa mu ni SDP ne može puno pomoći.

Dobar dio financijskih problema u stranci Bernardiću je ostavio njegov prethodnik Zoran Milanović, kojeg nikad nije zanimala nit ekonomija nit financije, kako stranačke tako i državne. Kao premijer najviše se volio baviti situacijom u Abesiniji i sličnim svjetskim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali gle, otkako je čovjek krenuo u svoj biznis pokazalo se da zna i nešto raditi. Kako donosi Jutarnji list prihodi njegove konzultantske tvrtke u godinu dana povećali su se za 120.000 kuna i dosegli 744.000 kuna. Premda se pričalo da Milanović savjetuje kosovske i albanske političare najviše prihoda ipak ostvaruje u Hrvatskoj oko 535.000 kuna.

Te novce ne troši ni na koga osim na sebe, on je jedini zaposlenik svoje tvrtke s plaćicom od 3.300 kuna. E ali zato mu je dobit na kraju godine premašila pola milijuna kuna pa kad si isplati dobit to će biti kao da si je cijelu godinu isplaćivao plaću od 46.000 kuna.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno najveća je tajna kakvi su to konzultantski savjeti na kojima evo dosta dobro zarađuje Zoran Milanović. Prema našim informacijama na tržištu savjeta su jako cijenjeni njegovi savjeti o tome koje vino ide uz jastoga a koje uz škarpinu, gdje se mogu pojesti dobri škampi ili s čim se kombinira crni, a s čim bijeli tartuf.

Kažu da je 4 godine u Vladi intenzivno radio na toj problematici i postao pravi ekspert na tom području tako da se stvarno ne može reći da je bivši premijer protratio vrijeme u Banskim dvorima vjerujemo da će se tako snaći i u Predsjedničkim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo