Ministar unutarnjih poslova / Božinović: 'Policija nije pogriješila u slučaju migranta iz Sirije i njegove nestale kćeri'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Ministar Božinović je kazao da policija traga za djetetom te nastavlja rasvijetliti cijeli slučaj.

25.9.2018.
15:50
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo


Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović obišao je u Sisku prostor od 1240 četvornih metara, kojeg je MUP unajmio od Hrvatskog telekoma, u kojem će biti smješten dio policijskih službenika i odjela PU Sisačko-moslavačke.

Ministar je također ponovio kako hrvatska policija nije nigdje pogriješila u slučaju Sirijca W. G. koji tvrdi kako ga je hrvatska policija odvojila od petogodišnje kćeri za koju sada ne zna gdje je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema svim spoznajama do kojih smo došli operativnim radom, sve što smo provjerili, ne potvrđuje niti jednu od priča u javnosti koju lansiraju mediji i sirijski emigrant. Nisu točne informacije da smo obaviješteni od policije BiH o tom slučaju, mi smo zvali policiju BiH nakon što su se priče pojavile u medijima. 

Od njih smo doznali da je otac prijavio nestanak kćeri devet, deset dana otkako su ga navodno hrvatski policajci razdvojili od djeteta", kazao je ministar Božinović te dodao kako policija traga za djetetom te nastavlja rasvijetliti cijeli slučaj. Na pitanje o lažnim SMS-ovima i slučaju Varga, Božinović je kazao da USKOK obrađuje slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo