RAZLAZ S 'DOBRIM ČOVJEKOM' / Bunjac napustio Pernara: 'To nije smjer kojim želim ići u politici'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Pernar i ja se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva', poručio je Bunjac

26.1.2020.
18:35
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Branimir Bunjac, potpredsjednik Stranke Ivana Pernara (SIP), objavio je da napušta tu političku stranku jer se on i Ivan Pernar ne razumiju iako za njega misli da je dobar čovjek.

Da napušta Pernara, Bunjac je objavio na Facebooku: ''Jednostavnim rječnikom rečeno, to nije smjer kojim želim ići u politici. Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, ali nas dvojica se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva kako izgraditi snažnu oporbenu stranku s perspektivom dolaska na vlast''.

''Želim biti dio političke platforme koja djeluje ozbiljno, organizirano, konkretno, odgovorno, u kojoj se cijene znanje i sposobnost, poštenje, gdje vladaju red, sustavnost, svjesnost i volja da se stvari mijenjaju nabolje. Zanima me visoka razina djelovanja i promišljanja politike'', naveo je Bunjac.

''Ciljevi za koje ću se zalagati ostaju isti: borba protiv korupcije, neovisno i efikasno pravosuđe značajno povećanje najnižih plaća i mirovina, slamanje dužničkog ropstva, ostvarenje socijalne države, kvalitetna zdravstvena zaštita, zaštita prirode i iznad svega zaštita interesa hrvatskoga naroda. Ostajemo zajedno!'', poručio je Bunjac nakon razlaza s kolegom s kojim je nekada bio i u Živom zidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo