Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'vlada mora provoditi zakone'

Čačić: Nijedan pojedinac ili skupina ne smiju ugrožavati temelje države!

Čačić smatra kako je, bez obzira je li dio branitelja koji tako djeluje stranački vođen i manipuliran, uloga Vlade da poštuje i provodi Zakone i da se izdigne iznad uskih stranačkih interesa, čak i kad im takvi događaji potencijalno donose političke bodove.

Image

Radimir Čačić

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
K.T./HINA/ 29.5.2015. u 15:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik Narodne stranke - reformista Radimir Čačić poručio je u petak u povodu prosvjeda branitelja na Markovu da je poštivanje prava reguliranih zakonima temelj svake države, te da nijedan pojedinac ni skupina ne smiju ugrožavati temelje države, a osobito ne oni koji svoju legitimaciju u javnim nastupima vide u činjenici da su značajno doprinosili njezinom stvaranju.


"Neupitno je da svaki dobronamjeran građanin ove zemlje osuđuje protuzakonito ponašanje na Markovom trgu. Stvaranje atmosfere straha i nesigurnosti ne donosi dobro nikome i sasvim je sigurno da svaka politička opcija s kojom se, s razlogom ili bez, vežu takva ponašanja, može samo gubiti, a nikako jačati podršku svojim političkim porukama", priopćio je Čačić.

Smatra kako je, bez obzira je li dio branitelja koji tako djeluje stranački vođen i manipuliran, uloga Vlade da poštuje i provodi Zakone i da se izdigne iznad uskih stranačkih interesa, čak i kad im takvi događaji potencijalno donose političke bodove.

Također, obveza je Vlade u interesu svih građana pronaći rješenja. Na ovoj razini eskaliranog sukoba Vlada u traženje rješenja mora uključiti i ugledne ljude izvan stranaka, smatra Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
K.T./HINA/ 29.5.2015. u 15:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO U HOROR FILMU

Vukovi napali stado ovaca u Gorskom Kotaru: 'Šteta je 30.000 kuna, ali ako dobijemo četiri, bit će dobro...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba