sve riješile civilizirano / Četiri žene sudjelovale u lančanom sudaru u Splitu, a 'hrabri' muški ih fotografirali i rugali se

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Muški se znaju rugati s curama vozačima, ali mi smo sabranije i kulturnije od njih, te smo ovo riješile na civiliziran način. A znate što su muški radili kada nam se dogodio sudar?'

22.5.2018.
11:44
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Danas se u Splitu, nedaleko zgrade 'Slobodne Dalmacije', dogodio lančani sudar u kojem su sudjelovala četiri vozila, a za volanom su bile - četiri žene, piše Slobodna Dalmacija. U sudarima znaju pasti teške riječi, psuje se, međutim ne i u ovom slučaju. Nakon sudara koji se dobrano čuo i u okolnim kafićima, četiri žene su najprije upitale jednu drugu jesu li dobro, bodrile su se, te su odmah zaključile: Hvala Bogu, glavno da nama nije ništa. I tek su onda išle vidjeti štetu na automobilima.

"Prva je zakočila jer je neki automobil naglo zakočio ispred nje, potom je zakočila druga, treća i - četvrta. Čuo se udarac za udarcem, ljudi u okolnim kafićima su skočili na noge. Najprije sam osjetila udar u automobil ispred sebe, a onda se jedna cura 'zalipila' u mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je cesta otvorena i kad kočiš auto 'leti' i nema šanse da smo mogle izbjeći sudar. Tako je kako je, nema ljutnje. Čak smo nas četiri razmijenile brojeve i sada se dopisujemo preko WhatsAppa. Još će se od ovoga svega izroditi i prijateljstva", ispričala je jedna sudionica nesreće, ipak primjećujući nešto što joj se nije svidjelo.

"Muški se znaju rugati s curama vozačima, ali mi smo sabranije i kulturnije od njih, te smo ovo riješile na civiliziran način. A znate što su muški radili kada nam se dogodio sudar? Ti nepoznati 'hrabri' Splićani su izvadili mobitele i samo su fotografirali, niti jedan nam nije došao pomoći i pitati kako smo, nego su se cerekali i rugali. Sramota!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz auta su nam dobacivali svašta", kaže sudionica sudara za Slobodnu Dalmaciju, navodeći da je nakon nesreće došao jedan hrabri suprug sudionice sudara i smirivao cure te ih pohvalio kako su riješile cijeli prometni incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike