tć aktivan na twitteru / Ćorić podbadao Tomaševića i Vukovića zbog Holdinga: 'Čestitke na javnom natječaju i prvim kadrovskim rješenjima'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Ćorić je objavio tvit u kojem podbada Tomaševića zbog imenovanja dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora

15.6.2021.
13:56
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević imenovao dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora, na Twitteru se javio ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.

Ćorić je, naime, objavio tvit u kojem podbada Tomaševića zbog imenovanja dva člana Uprave Zagrebačkog holdinga i tri člana Nadzornog odbora  bez provedenog javnog natječaja, a na meti mu se našao i ekonomist Vuk Vuković čiji je otac Nikola preuzeo upravljanje Zagrebačkog holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je naime prokomentirao i 17 tisuća knjiga iz Vukovićeve privatne biblioteke s kojima se njegov sin pohvalio nekoliko puta, a posljednji put kasno sinoć na Facebooku.

"Čestitke MOŽEMO na uspješno provedenom javnom natječaju i prvim kadrovskim rješenjima! Svo znanje iz 17.000 knjiga, zapravo skoro 18.000, minus oko 2.000 koje su dislocirane, bit će pretočeno u rad u korist građanki i građana Zagreba", napisao je (tć) ministar na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo