PROGNOZA DUNJE MAZZOCCO DRVAR / Čudnovata zima do kraja tjedna: Čekaju nas toplo vrijeme, kiša i vjetar, bez snijega

Kad izlazite ipak ponesite kišobran, jer mala mogućnost za kišu ipak postoji

25.12.2019.
8:35
VOYO logo

Božićno jutro bit će hladnije od današnjega, osobito na moru. Djelomice sunčano i većinom suho, no kad izlazite ipak ponesite kišobran, jer mala mogućnost za kišu ipak postoji!

I poslijepodne je u sjeverozapadnoj Hrvatskoj moguće prolazno malo kiše, pogotovo oko Kupe i Save. Vjetar će biti slab, a temperatura za nijansu niža od današnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istoku promjenjivo, ponegdje uz koju kap kiše, ali prije svega vjetrovito uz umjeren sjeverozapadni vjetar. Vjetar će biti najjači u Baranji i Podunavlju, i do 40 kilometara na sat, a tamo će upravo zbog vjetra biti i najhladnije. 

U Dalmaciji barem djelomice sunčano i većinom suho. Bit će i sutra prilično vjetrovito uz umjerenojaku tramontanu koja će prema večeri opet okretati na buru. Temperatura slična kao danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na sjevernom Jadranu suho i svježe, a u gorju je moguća prolazno koja kap kiše. Uglavnom bez vjetra, samo na otvorenom moru i uz zapadne obale Istre bit će još umjerenog sjeverozapadnog vjetra.

Sjeverozapadno strujanje obilježit će i iduće dane, a nešto će izraženije u unutrašnjosti biti u četvrtak i u subotu. S njime stiže i malo hladniji zrak pa se od petka očekuje i slab, a od nedjelje umjeren mraz! it će većinom suho, a malo kiše moguće je uglavnom samo u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na moru je vjerojatnost za kišu nešto veća s petka na subotu, ali i tada će slabom prolaznom kišom biti zahvaćen samo manji dio priobalja. Cijeli dogledni period obilježit će sjeverni vjetrovi i zimske temperature.

Iako je pred nama napokon malo zimskije vrijeme, Božić će, vidjeli smo, biti malo topliji nego što smo navikli i mnogo topliji nego što  većina priželjkuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike