Radi punom parom / Dala otkaz, pobjegla iz grada i sada ostvaruje životni san: Upoznajte mladu poduzetnicu koja gradi kućice na stablu

Iako je korona usporila cijelu priču, Ivona od svog projekta ne odustaje

24.11.2020.
6:57
VOYO logo

U šumi u Donjem Nikšiću, u neposrednoj blizini Rastoka radi se punom parom. 32-godišnjoj Ivoni iz Dubrovnika ostvaruje se životni san.

"Tamo je banja, sa skalama na galeriju - ovaj dio je najljepši staklena stjenka velika s terasom koja gleda u ovu šumu, onda imamo sve spojeno u jednom prostoru, kauč, dnevni boravak i kuhinja s jednim otokom", rekla je Ivona Ercegović, vlasnica OPG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon godina razmišljanja, krenula je u realizaciju svog bijega iz grada. 15 godina radila je u turizmu, i odlučila dati otkaz.

"I jedan dan kako sam došla s ture, bila je malo teža tura. Pitala sam prijateljicu: "Što je meni ovo trebalo?" Rekla je zašto nebi radila kućice na stablu", izjavila je Ivona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
uspjeh dvojice prijatelja /

Odličan biznis nastao je kao hobi: Sada su njihovi likeri i rakije došli i do Ureda predsjednika države!

Image
uspjeh dvojice prijatelja /

Odličan biznis nastao je kao hobi: Sada su njihovi likeri i rakije došli i do Ureda predsjednika države!

I upravo je to bio okidač. Kupila je šumu koja se prostire na 28 tisuća kvadrata, a ovdje će niknuti tri kućice na stablu, na visini od gotovo tri metara, ali i glavna kuća u kojoj bi živjela sama Ivona i bavila se seoskim domaćinstvom. Susjedi oduševljeni.

"Ali tako jedna mlada djevojka da se na tako nešto odlučila to… skidam joj kapu. Predivno nešto", poručio je Mare Zimaj iz Donjeg Nikšića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo sretni da je ona tu došla, i da u ovakvom kraju ovako lijepe kuće", rekla je Anka Grdić.

"S obzirom da ne želim samo iznajmljivati apartmane, to sam mogla i u Dubrovniku nego želim izgraditi kućice koje su prekrasne, želim da malo redefiniramo pojam turizma u našoj zemlji, pogotovo što se masovnosti tiče, zato se skrivam u šumu", izjavila je Ivona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka kućica imat će svoju priču. Moći će primiti do četiri osobe, a bit će opremljene svim onim što je potrebno za luksuzni odmor među krošnjama. Kako je riječ o velikom projektu, bez roditelja, kaže Ivona ništa ovo nebi bilo moguće.

"Dosta mojih novaca je utučeno, pa su se mama i tata zadužili jer nas je ova godina skroz ižvakala, korona, kako je cijela familija u turizmu ostali smo bez svih primanja", poručila je Ivona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je korona usporila cijelu priču, od svog projekta Ivona ne odustaje. Nada se da će svoje prve goste primiti već u lipnju iduće godine.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo