Mooooolim!? / Direktov pregled tjedna: Samo jedna generalica u HV-u, Hernadi na slobodi, a 45 dana zatvora dobila žena koja je muža poslala u k...

Image
Foto: RTL

Sanader i Hernadi, Milanović i Banožić, pa onda žene u vojsci, bin Salman u Newcastleu...

29.10.2021.
23:00
RTL
VOYO logo

Pet odvojenih suđenja, dvije presude koje su pale, tri pravomoćne presude, od kojih su dvije stigle ovaj mjesec. Konačno, ovaj tjedan Vrhovni sud je potvrdio presudu Ivi Sanaderu.

Istodobno, Zsolt Hernadi slobodan je kao ptica zato što, premda je na tjeralici već godinama, mađarske vlasti to nimalo ne zanima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj, pak, provokator s Pantovčaka ima novog sugovornika, valjda mu je prepucavanje s premijerom dosadilo i sad se zabavljaju Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić.

Kad smo već kod vojske, ovaj smo tjedan doznali neke jako zanimljive brojke kad su u pitanju žene. Dakle, imamo jednu jedinu generalicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivost je ovog tjedna da je jedna gospođa, majka troje djece, uhićena i osuđena na 45 dana zatvora jer je mužu rekla da puši k***. Počinila je nad njim psihološko nasilje, uznemirila ga i povrijedila mu dostojanstvo, čovjek je inače bivši policajac.

Sigurno bi se ova sudska praksa dopala saudijskom princu Muhamedu bin Salmanu. Princ je sada postao ponosni vlasnik nogometnog kluba Newcastle...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list nekidan je imao zanimljiv tekst o inspektoru sigurnosti za dječja igrališta. Čovjek kaže da se gradovi ne pridržavaju normi, da sprave nemaju sigurnosne certifikate, da ništa nije po direktivima EU-a. Govori o klackalicama bez opruge, preniskim toboganima, neadekvatnim podlogama, nedovoljnim razmacima, opasnostima koje prijete na svakom koraku...

Cijeli pregled tjedna pogledajte u videoprilogu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo