vijore se zastave / 'Domoljublje se ne iskazuje rasipništvom': Bandić ponovo daje 5,2 milijuna kuna za zastave

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić već je u svibnju nabavio 3000 zastava, a sad ponovno planira kupiti gotovo 30.000 komada različitih dimenzija..

31.7.2017.
17:19
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

"Domoljublje se ne iskazuje rasipništvom. Gradske probleme ne možeš sakriti iza zastave. Ovo je pretjerivanje!", komentirao je kandidat za šefa zagrebačkog SDP-a Dominik Etlinger novu nabavku zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića koji ponovno kupuje zastave. Iako je u svibnju već nabavio 3000 komada, to mu nije dovoljno. Sad kupuje čak 29.352 komada, koje će se vijoriti hrvatskom metropolom, piše 24 sata.

Grad Zagreb raspisao je natječaj za nabavku 14.400 zastava Republike Hrvatske, 14.316 zastava Grada Zagreba i 636 zastava Europske unije tijekom iduće četiri godine, a procijenjena vrijednost nabave je 5,2 milijuna kuna. Prvotni rok za dostavljanje ponude najprije je pomaknut s 24. srpnja za četiri dana kasnije, no sad je ponovo pomaknut na 3. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandićev fetiš na zastave Etlinger nikako ne podupire. Smatra da ima puno važnijih stvari na koje bi se taj novac trebao potrošiti. 

"Pravi domoljubni čin je plaćanje poreza, ulaganje u obrazovanje i briga o zaštiti okoliša. Pozivam gospodina Bandića da više sredstava izdvoji za vrtiće i škole, zatvori Jakuševec i na vrijeme podmiruje porezne obveze te tako pokaže koliki je domoljub. Lako je s tuđim zastavama mahati" reko je Etlinger bocnuvši i Esih i Hasanbegovića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da se s time slažu i vrli partneri iz NZH i HDZ-a", reko je Etlinger.

Bandić je najavio i nabavku dodatna 45 jarbola u Parku mira i prijateljstva na kojima će biti postavljene zastave svih gradova prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Bandić je najavio i da će se uskoro u Park mira i prijateljstva kraj zgrade zagrebačke Gradske uprave postaviti još 45 jarbola na koje će ići zastave gradova prijatelja Zagreba, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo