njegova istina / Druga strana priče: 'Nisam Barbaru oteo iz njene kuće. Ako je to rekla, onda je lagala'

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

'Istina je da je sama htjela ići sa mnom, udati se za mene. Ponijela je i odjeću'

19.8.2017.
9:48
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

"Nisam Barbaru oteo iz njene kuće i nije istina da su po nju došli moj otac, brat i stric. Ako je to ona rekla, onda je lagala jer je odmah kad nas je policija pronašla u jednoj kući kod Duge Rese policiji rekla istinu. Kasnije je sve promijenila kada joj je došao otac kojeg se silno boji i koji joj je rekao što da kaže. Istina je da je sama htjela ići sa mnom, udati se za mene. Ponijela je i odjeću. Po nju sam u Tribalj došao sam u automobilu, kako smo se i dogovorili. Ona nije ponijela mobitel, ali se s moga odmah u subotu javila svojima i rekla da je sa mnom. Nije im htjela reći gdje smo, da je ne nađu, a kasnije im se više nije htjela javiti niti je htjela ići doma iako je mogla. Bili smo sami i nije bila talac", kažeza Večernji list Robert, 16-godišnji dječak iz okolice Ogulina, čija je ljubavna priča s 13-godišnjom Barbarom proteklih dana uzdrmala javnost. 

PROČITAJTE JOŠ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Supružnici iz Oštarija, povezani s nestankom 13-godišnjakinje, pritvoreni zbog sumnje u trgovinu ljudima

>> Detalji nestanka 13-godišnje djevojčice: po nju su kombijem došla četvorica muškaraca, pet dana nije jela, nije se mogla javiti roditeljima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Barbarini roditelji tvrde da je riječ o otmici, Robertova je verzija onoga što se događalo dok se pet dana tragalo za njima potpuno drukčija, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo