UGLEDNA PODUZETNICA / VIDEO Ivana Trump s Bandićem u šetnji Zagrebom otkrila kakve planove ima u Hrvatskoj

Proslavila se kao model, a još i više kao supruga Donalda Trumpa, ali itekako se dokazala u poslovnom svijetu

27.4.2019.
13:07
VOYO logo
Image

Odlično raspoložena Ivana Trump s Bandićem prošetala Zagrebom i sjela na kavu

Image

Odlično raspoložena Ivana Trump s Bandićem prošetala Zagrebom i sjela na kavu

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump, stigla je u Zagreb kako bi kod dr. sc. Nikice Gabrića operirala oči, što nije promaklo zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću pa ju je velikodušno ugostio te joj poklonio knjigu o Zagrebu i "Zlatarevo zlato" na engleskom jeziku, kao i dres hrvatske nogometne reprezentacije s njenim imenom i brojem devet.

"Čast mi je što je ovdje, kad vam stigne u goste osoba kao Ivana Trump, to je velika stvar za Zagreb, Hrvatsku i cijelu regiju", kazao je Bandić za 70-godišnjakinju rođenu u Češkoj, koja se proslavila kao model no još i više kao Trumpova supruga od 1977. do 1992. godine pa potom od nje dobio četiri poljupca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odsjela je u Esplanadi i osim operacije, u Zagrebu će kao posebni gost nazočiti i izboru za MissUniverse. Ipak, ono što najviše intrigira jest mogućnost njena ulaganja u Hrvatsku. Jer, iako je Ivana Trump karijeru počela kao model i poznata je kao bivša supruga američkog predsjednika, iznimno je uspješna poduzetnica, što je potvrdila jer je godinama brinula o poslovima svog bivšeg supruga, a često ga i spašavala.

Izjavila je da joj se sviđa Hrvatska te razmišlja o ulaganjima u zdravstveni turizam, što joj ne bi bio novitet s obzirom da je već nešto i pokrenula u Dubrovniku. Iako se bivšeg supruga nije dotakla, jest svoje kćeri Ivanke te sinova Erica i Donalda Jr., koja su uvrštena i u njenu knjigu o odgoju djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajna su, ne drogiraju se i ne piju. Možda i Ivanka jednog dana postane predsjednica", istaknula je.

U šetnji Zagrebom s gradonačelnikom i Ivanom Trump bili su vlasnik licence za Miss Universe Hrvatska i Trumpov poslovni partner više od četiri desetljeća Vladimir Kraljević te dr. sc. Nikica Gabrić, koji je kazao da je operacija prošla odlično i bez ikakvih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prilikom jednog susreta primjetio sam da ima problema s vidom i pitao je jesam li to dobro uočio, a kad je odgovorila potvrdno, predstavio sam joj se i ponudio tretman", opisao je Gabrić njihov susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo