DALEKO OD DOMA / FOTO/VIDEO Kako su učenici iz Požege uljepšali Božić vojnicima u Afganistanu

Image
Foto: MORH

Na adresu hrvatskih vojnika u NATO misiji u Afganistanu ovih dana stigle su posebne čestitke za Božić i Novu godinu

27.12.2018.
10:30
MORH
VOYO logo

Učenici i učenice 3. c  razreda Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege izradili su vojnicima u misiji u Afganistanu čestitke za Božić i Novu godinu, pohvalio se MORH.

Kako bi im uljepšala blagdane, djeca su, prema riječima razrednice Ines Čereg, s velikim zadovoljstvom i ponosom izradili božićne i novogodišnje čestitke koje šalju hrvatskim vojnicima uz nadu da će njihove iskrene želje nekome, daleko u nepoznatom svijetu, uljepšati ove blagdane i početak nove 2019. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kako su učenici iz Požege uljepšali Božić vojnicima u Afganistanu

Image

Kako su učenici iz Požege uljepšali Božić vojnicima u Afganistanu

Kada su izradili čestitke, po njih je došao bojnik Goran Mažar koji je i sam bio u misiji nekoliko puta. Učenicima i učenicama prepričao je svoje doživljaje, a djeca su imala niz pitanja - o tome kako se živi u Afganistanu, idu li i tamo djeca u školu i kako to sve tamo izgleda pa i kako postati vojnik ili vojnikinja, doznaje se s internetskih stranica škole.

Uz zaključak da je sat bio ''vrlo zanimljiv i poučan'', škola zahvaljuje bojniku Mažaru na dolasku i na strpljenju za pitanja uz poruku da ''vojnicima u mirovnim misijama žele brz i siguran povratak svojim kućama i svojim obiteljima''.

Podsjetimo, vojnici su i ove godine prije nekoliko dana iz Afganistana uputili božićnu čestitku svojim obiteljima, kolegama i kolegicama u Hrvatskoj te svim građanima i građankama Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo