RTL Direkt o beskućniku Frki / Frkine knjige će u podrumu imati i WC i tuš, zlu ne trebalo. Premijer je nervozan: 'Hajka! Zločesta medijska haranga!'

'Ta haranga, besramna, orkestrirana hajka, koja traje na Zvonka Frka Petešića već mjesec dana, jedna je od glupljih, iritantnijih i zločestijih pojava u medijima'

15.2.2022.
22:40
VOYO logo

Izašao je još jedan zanimljiv detalj o poznatom zagrebačkom beskućniku, predstojniku kabineta premijera Plenkovića Zvonimiru Frki Petešiću. Podsjetimo, on je prijavio prebivalište na Dugom otoku kako bi ostvario pravo na dužnosnički stan od 96 četvornih metara u centru Zagreba. 

Nakon stana u kojem je zbrinula njega i njegovu suprugu, otkrilo se da mu je država u centru grada zbrinula i automobil koji je dobio lijepu garažu, a onda se otkrilo da mu je država zbrinula i njegove knjige, obzirom da Frka Petešič ima veliku privatnu zbirku knjiga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dala mu je na korištenje jedan podrum u centru grada, a portal 24sata danas donosi i ugovor prema kojemu je obnova tog prostora za smještaj privatne biblioteke Zvonimira Frke Petešiča porezne obveznike stajala skoro pola milijuna kuna. Knjige će u podrumu imati WC i tuš kabinu, zlu im ne trebalo.

Andrej Plenković na to pitanje je vidno nervozan, nadao se da će ova afera nestati nakon par dana, kao i sve druge afere, ali evo vraga, traje li ga i traje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, nisam bio u njegovom podrumu", počeo je premijer odgovarati, vidno krvavih očiju, pa nastavio:

"Ja se nadam da će Državne nekretnine sve pojasniti. To nema nikakve veze s njim. Ta hajka, haranga, besramna, orkestrirana hajka, koja traje na Zvonka Frka Petešića već mjesec dana, jedna je od glupljih, iritantnijih i zločestijih pojava u medijskom, internetskom prostoru, kojega ja sad pratim skoro 50 godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Željka Franić, voditeljica odnosa s javnošću Državnih nekretnina:

"Odnosno to nije podrum nego je riječ o spremištu gdje Državne nekretnine odlažu svoj inventar. Između ostalog, jedan dio je za odlaganje inventara, a jedan dio je radnog prostora za zaposlenike ovoga društva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo