podravina u šoku / Gradonačelnik Koprivnice zbog Podravke opleo po vladajućima: 'Ovo je politički odstrel cijelog kraja'

'Ne bih previše trošio vrijeme na gospodina Marića, sve ovo što je radio ovih dana duboko šteti kompaniji. Ovo njegovo bahato ponašanje će štetiti Koprivnici'

23.2.2017.
19:14
VOYO logo

Marin Pucar novi je predsjednik Uprave Podravke, odlučio je danas Nadzorni odbor kompanije. Prilično je ta odluka razljutila koprivnički kraj, što je dosta dobro u RTL-u Danas artikulirao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Što kažete na ovu tajnovitost?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
gotove napetosti /

Kraj političke bitke: napokon se zna tko je novi predsjednik Uprave Podravke!

Image
gotove napetosti /

Kraj političke bitke: napokon se zna tko je novi predsjednik Uprave Podravke!

"Ove informacije o imenovanju Pucara i neke privremene Uprave govore nažalost o onome što se često provlačilo, a to je da se premijer Plenković, koji se dugo vremena činio kao svježe lice HDZ-a, odlučio vratiti na one postavke koje su bile u HDZ-u prije nekoliko godina, tijekom kojih se u konačnici u Koprivnici i dogodila afera Spice. Ovo imenovanje pokazuje da se vraćamo u te dane. Ono što nas je još više povrijedilo jest da smo prvi put u povijesti doživjeli presedan da ministar dolazi na Skupštinu Podravke i da je vodi. Valjda da provodi političku samovolju ili da još malo ponizi Koprivnicu i Podravinu. Jer ispada da nitko osim ministra nije sposoban voditi Skupštinu Podravke. Iako tu Podravku nije stvarao niti ministar, niti premijer, nego su je stvarali primarno Koprivničanci i Podravci. A ono što je prelilo čašu jest da se prvi put u povijesti se Uprava nije birala na Nadzornom odboru u Koprivnici. Čak se o tome nije moglo odlučivati u zagrebačkim protorima Podravke, nego na tajnim lokacijama".

Marić tvrdi da ne poznaje Pucara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih previše trošio vrijeme na gospodina Marića, sve ovo što je radio ovih dana duboko šteti kompaniji. Ovo njegovo bahato ponašanje će štetiti Koprivnici. Pojavio se na Skupštini gdje je nametnuto da rasprava bude minimalna, da se raspravlja tri minute, da nema prava na repliku. A nije se pričalo o rezultatima kompanije u zadnjih pet godina, ali ni o planovima što s kompanijom u sljedećih pet godina. Brine me stav premijer Plenovića prema Koprivnici".

Mršić je napravio odličan posao u Podravki. Je li imao uopće priliku boriti se za novi mandat? Je li ovo politički odstrel?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je definitivno politički odstrel. Ali, nemojmo cijelu Koprivnicu i Podravinu gledati kroz Zvonimira Mršića, iako je on napravio velik posao u Podravki i Koprivnici. Ovo je politički odstrel cijelog kraja. Plenkovićeva je Vlada odustala od izgradnje pedijatrije, od JPP izgradnje škola i onda doživimo ovakvo ponašanje prema Podravki. Ispada da nitko u Koprivnici ništa ne smije pitati niti znati o Podravki".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo