vođa sdp-a / Grbin: 'Ulazimo u pregovore na lokalnoj razini ne tražeći ništa, a Plenkovićeve izjave o novinarima nisu primjerene'

Rekao je kako u pregovore nakon lokalnih izbora ulaze ne tražeći ništa

2.6.2021.
18:00
VOYO logo

Peđa Grbin, predsjednik SDP-a, komentirao je lokalne izbore i druge teme prije predsjedništva SDP-a. 

Rekao je kako u pregovore nakon lokalnih izbora ulaze ne tražeći ništa. Tvrdi da neće tražiti ništa, a SDP Grada Zagreba izabrat će novo vodstvo. Uz to, komentirao je i nedavne Plenkovićeve napade na novinare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Malo je nervozan. To je stvar pristojnosti i kućnog odgoja. Stil drugih ne komentiram, pa neću ni njegov. Svatko od nas ima uši i oči i vidi što on radi, kako on govori i to je to. Izjave o novinarima nisu korektne'', smatra Grbin. 

Grbin je izjavio kako je prema njihovom uvidu u izborni materijal u Istri nepravilnosti bilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tijesna pobjeda /

SDP će tražiti ponovno prebrojavanje glasova za župana, evo i zašto

Image
tijesna pobjeda /

SDP će tražiti ponovno prebrojavanje glasova za župana, evo i zašto

''Ne želim suditi jesu li te nepravilnosti bile namjerne ili slučajne. Želimo utvrditi da li su te nepravilnosti mogle utjecati na izborni rezultat. Mi, kao politička stranka, ne odlučujemo o izbornom rezultatu. To želim poučiti gospodina Miletića jer on to očito ne razumije. Odluku donose izborna tijela'', naglasio je Grbin. 

Prema njegovim riječima SDP-ovi promatrači su pronašli listiće SDP-ova kandidata na hrpi drugog kandidata. Uputili su prigovor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Utvrdili smo da je razlika manja od 20 glasova. Onda je najnormalnija stvar da se to prekontrolira. A onda, ako jedan glas prevagne na jednu ili drugu stranu, ako DIP ili Ustavni sud kaže da su rezultati ovakvi ili onakvi, onda se oni prihvaćaju. Dok postoje dvojbe, naše je da se traži da se one otklone'', komentirao je Grbin. 

''Iz Pule sam. Itekako me zanima da se moj kraj popravi i da se u njemu bolje živi. Nisam zadovoljan kako je IDS vodio Pulu i Istri. Glasao sam za kandidata pod rednim brojem 2'', rekao je Grbin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo