'moramo se mijenjati / Hajdaš Dončić: 'U konačnici će Narodna koalicija imati jedan mandat više od HDZ-a'

SDP-ovac Siniša Hajdaš Dončić istaknuo je kako se SDP mora mijenjati kao što se mijenja društvo

11.9.2016.
22:25
VOYO logo

Nakon objave prvih nepotpunih neslužbenih rezultata Državnog izbornog povjerenstva, prema kojima HDZ uvjerljivo vodi ispred Narodne kaolicije poslije 25 posto obrađenih glasova, Siniša Hajdaš Dončić istaknuo je kako vjeruje da će se brojke obrnuti do kraja prebrojavanja svih glasova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema eufornije, ali nema ni down atmosfere", komentirao je stanje u stožeru Narodne koalicije.

"Vjerujem da će Narodna koalicija u konačnici imati jedan mandat više nego HDZ. Otvoreni smo za sve progresivne snage koje su prošle u parlament da pokušamo složiti stabilnu većinu i radimo na dobrobiti Hrvatske", dodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako smo očekivali više. Osobno sam očekivao da imamo četiri ili pet mandata više od HDZ-a. Nažalost, mala izlaznost, ali i Hrvatska slijedi europske trendove da građani biraju neke treće ili četvrte smjerove. Nadam se će te treće ili četvrte opcije shvatiti ozbiljnost trenutka i zajedno s nama participirati u vladi", rekao je. 

Za razliku od Ivana Vrdoljaka i Kreše Beljaka, Hajdaš Dončić je naglasio kako ne krivi građane, odnosno njihovu apstinenciju s birališta za rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek postoji prostora da smo nešto mogli napraviti nešto bolje. Mi se moramo mijenjati kao što se mijenja društvo", priznao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo